Vi åker elbil från Jämtland till Brighton

Vi åker elbil från Jämtland till Brighton

Om bloggen

Vi åker på en resa till England med vår elbil, en Nissan Leaf.

Vi börjar färden i Krok i Jämtland och vi kommer att berätta om vår resa på väg mot London och Brighton, som är vårt slutmål. Eller förresten, sen ska vi ju hem igen.

Rapport från ledighetskommittén

ResanPosted by Susann Thu, May 01, 2014 12:05

Ledighetskommittén firar arbetarnas dag i Skåne. Sköna maj! Rapsfälten är redan höga och maskrosorna blommar. Det går fasaner längs vägkanten. Vi har åkt i solsken på en liten pittoresk landsbygdsväg ner ifrån Södra Ljunga där vi bodde i natt på det k-märkta vandrarhemmet. Mycket trevligt ställe, jättetrevlig personal och prisvärt! Rekommenderas! (Passar på att skryta lite extra eftersom vi uppmanade dem att kolla in vår blogg ;-)) För att komma dit åkte vi på vägar som mer liknade kostigar och vi fick bromsa för flera rådjur. Vi såg också en travande älg.

Vi fick låna ett eluttag på väggen på vandrarhemmet och nu är vi i Glumslöv på Q8 och snabbladdar. Bra kaffe men inte ens minsta lilla vegetarisk macka. Hur svårt kan det vara att hyvla en liten ostskiva och lägga på ett bröd? Vi kör väl med 5:2-dieten tills vi är framme i Malmö.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Micke Fri, May 02, 2014 10:00

Ni måste åka förbi värdshuset i Sjöbo och äte deras äggakaga med lingon och knaperstekt fläsk; den är i stort sett helt vegetarisk!